måndag 10 november 2008

Snipp snapp så var 25,000 slut...







I lördags var det då dags för Ingrid Paulsson från Ekeby att dra betalkortet så att magnetremsan blev varm... 25,000 kr skulle fördelas i minst 10 av Familias butiker och det hade hon inte några som helst problem med.




Följande butiker fick besök av Ingrid med följe av personalshopper Jeanette Hassel och fotograf Calle Ljungberg.
Dressmann, Optikmagasinet, Triumph, The PhoneHouse, Ecco, Cassels, Lindex, Cubus, GameStop, Djurkompaniet.... sen var pengarna slut!!!
Hoppas att Ingrid hade det bra och att hon unnade sig något lite extra för vinstsumman! Om jag inte har avslöjat det tidigare så var det på Apoteket hon hade lämnat in sin tävlingstalong!
Övrigt att kommentera en dag som denna då... hummm.... Kort och gott kan man säga att helgen var en bra handelshelg på Familia och det gillar vi!

Men idag var det verkligen MÅNDAG med stora bokstäver kan ni tro!!! Hela Familia släcktes ner och det var minsann lite otäckt... För vi hade inte fått någon somhelst förvarning om detta avbrottet och innan vi väl fick reda på att det var ett kabelbrott i ett arbete utanför Familiasbyggnad som orsakat detta var det lite fundersamt. Både för Familias kunder och butiksinnehavare. Och inte kunde vi skicka ut något mail heller...
Eller som någon sa: - ta en kopp kaffe!
Vi är allt beroende av elektricitet kan vi snabbt och lätt konstatera.
Slutet gott - allting gott - strömmen kom tillbaka och kassamaskinerna blippade till och fick starta om på nytt... Men tur i oturen kan man säga att det var måndag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar