onsdag 26 november 2008

Även på centrumkontor

kan det bli lite "tjafs"och det var väl jag i egenskap av kommandora som drog igång dagens lilla tjafs. Men världsproblem som detta går ju att lösa med ett litet köksschema, skratt!

Detta är ett välkänt problem på det flesta arbetsplatser och vem har inte sett lappar som säger: - Din mamma jobbar inte här... o s v.

Därmed inte sagt att man inte behöver ta upp detta till diskussion. Alla har mycket att göra och det är så lätt att man plockar undan efter sig och sätter ner i diskmaskinen o s v. Och inte ska vi klaga som har ett snyggt - rymligt kontor och till detta en diskmaskin anno 2006!

Nix jag tar smällen för morgonens tjabberi! Man skulle kunna tro vi var 50 personer på kontoret men det är vi inte... Vi är tre! Och då talar jag antal och inte ålder...

Ja ja, efter regn kommer sol och det var dags för en liten runda i centrat och det är alltid trevligt. Gårdagen innebar ju lön för en del av oss och det märktes när vi kollade besöksräknare och pratade med en del av butikspersonalen.

Sen gick dagen i ett nafs. . . och kaffekopparna är i diskmaskinen det är nästan - obs nästan - så man kan spegla sig i diskbänken.

Ja, ni har gissat rätt - chefen fick första veckan på schemat som startade idag onsdag... Det är sånt vi kallar privilegium (kort vecka) men som den ledare han är sätter han ju "ribban" på hur bra ordning vi ska ha framöver, skratt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar