onsdag 8 oktober 2008

Cubus förvandling

Ibland är man lätt förvirrad och glömmer saker.... Ikväll är det ju clubkväll på Cubus för de som har fått en inbjudan - för det är ju kl 20.30-22.30 ca. Alltså efter ordinarie öppettid. Vilken tur att våra väktare är med i matchen och har järnkoll! (Själv sitter man ju hemma i soffan framför dumburken och kan konstatera att det inte bara är tonåringar som har teflonminne - utan även jag som administratör).

Supermodellen Mini Andén blir nytt ansikte för klädkedjan Cubus, som i samma veva genomgår en förvandling. Cubus, som tidigare riktat in sig på kläder för barnfamiljer, väljer nu att satsa på trendigare kläder, med betydligt högre modegrad än tidigare. I samband med förändringen släpper Cubus en kampanj med supermodellen Mini Andén. Det är säkert många av er som redan uppmärksammat detta för de kör ju mycket tvreklam just nu.

Har du missat Cubus tvreklam surfa in på: http://www.cubus.se/ för att se den.

Extra kul för Cubus på Familia är ju att de var först i Sverige med att få den nya loggan - för de har ju flyttat till en nyrenoverad och ljus lokal. Men det har väl inte undgått någon att vi bygger om i "böjen" på Familia??? Men som man brukar säga... Efter regn kommer sol och imorgon kommer H&M att kommunicera sin etablering på Familia i "deras skyltfönster" och det är en ljusning kan man tycka. För även om det är spännande med alla butiksanpassningar så är det allt lite trist med vepor och byggstängsel under tiden som alla förändringar sker...

För det är ju inte bara i den sk "böjen" det händer saker. Vi håller ju som bäst på att förbättra vår huvudentré och vi säger tack för ert tålamod under installationen av en större entrésnurra!

Hoppas att "min" driftare är tillbaka imorgon och att han är frisk och utvilad! För jag har häftat en massa rosa post-it lappar på hans dörr med en massa "snälla kan du hjälpa mig med..." o s v, hehe... Inte för inte som man kallas kommandoran, blink blink!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar