torsdag 4 februari 2010

Solen skiner...

.... och jag och BigBoss diskuterade just hur trevligt det hade varit just idag med en liten servering utanför huvudentrén och lite solsängar...

Solen kan framkalla de mest knasiga idéerna! Det är väl som när man kommer hem och solen strålar in genom fönsterna och man inser att NU ÄR DET DAGS för fönsterputs och ett tag med dammsugaren.

Ja, det lät väl mindre kul men det är ju ett sätt att vara lite kreativ på eller hur? För det är ju trots allt lite för kallt utomhus just nu även om solen skiner!

Ja, jag vet, man kan klä sig varmt o s v - men om man nu lämnar fantasin en liten stund - så är det ju så att vi måste arbeta när vi väl är här!

Just i skrivande stund har vi "mannen på taket" - det måste ju skottas för snön väger tungt!!!
Och några takras vill vi INTE ha!

För ett förhandstips är att det kommer mer snö. Men låt solen skina, på med solbrillor och varför inte försvinna in i fantasins värld? Det är ju endast fantasin som sätter gränser!

Alltså!!! På med vårkläder, solbrillor, bra musik och putsa fönsterna av bara farten! Därefter en god fika med nya blommor i fönsterbänkarna... Och för den som vill är det valfritt om man vill ha morrontofflor eller sandaler!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar